Bijrijder, stalhulp met stagemogelijkheden.

Natural Horsemanship en dressuur!


Zou je graag meer willen leren over Natural Horsemanship en zelf ook in staat willen zijn om een echte communicatie op te bouwen met je paard? Zou je willen kunnen rijden in elke discipline, zoals western, engels, springen etc... en willen weten hoe je een oefening goed uitlegt en je paard motiveert om er plezier in te hebben? Zou je het zo goed willen kunnen dat het geen verschil meer uitmaakt of je rijdt met echt contact of enkel met een touwtje om de nek?

Bij Anastasija's Horses is het mogelijk om al deze dingen te leren. Om Anastasija aan het werk te zien met haar paarden (met zowel volwassen als jonge paarden, zadelmak maken ...tot trailer laden) en les te krijgen in ruil voor hulp bij het onderhoud van de stallen en bij de kleine dagelijkse klusjes. Minimaal 2 keer per week. Méér kan ook en het is ook mogelijk om met je eigen paard te komen.

Als je meer wilt weten of als je je wilt aanmelden, stuur dan graag een mail naar – info@anastasija.eu of gebruik het contactformulier hieronder.


Ik kijk ernaar uit om van je te horen!

Een natuurlijke weg naar succes met je paard!

Anastasijas Horses

www.anastasija.eu

 
 
 
 

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept